Gazeta.pl   Forum   Praca   Dilbertoza   Nieuprawnione pobranie referencji

Nieuprawnione pobranie referencji

Autor: Gość: malayka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 19:22
Witam!
Od pewnego czasu jestem niezadowolona z mojej obecnej pracy, nie dogadujemy się z nowym przełożonym. Rozglądam się więc za nowym zajęciem. Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną w firmie X. Przeszłam wstępną rekrutację. Zaproszono mnie na kolejną rozmowę i z tego co mi powiedziano znalazłam się w grupie kilku osób, z których jedna miała być wybrana na stanowisko. Niestety jakiś kretyn postanowił zadzwonić do mojego obecnego pracodawcy z prośbą o referencje. W CV nie podawałam nikogo z mojej obecnej firmy jako os. kontaktowej do referencji! Nikt nie zapytał mnie podczas rozmowy kwalifikacyjnej o to , czy może poprosić o referencję mojego pracodawcę. Zrobiono to totalnie za moimi plecami! Tym cudownym sposobem mój przełożony dowiedział się, że poszukuję innej pracy. Nie muszę chyba mówić, że nie jest z tego powodu zadowolony. Firma X postanowiła zatrudnić kogoś innego, a ja zostałam w totalnej d...e! Brak mi słów na takie nieodpowiedzialne działania! Co zrobić w takiej sytuacji?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.