Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Kraj   Re: A gwarancja???

Komentarze do artykułu

Zarzuty za jacuzzi w willi Wassermanna

Zamiast pieniędzy za prace w domu Zbigniewa Wassermanna sześciu fachowców ma zarzuty o to, że spowodowali zagrożenie życia posła PiS, bo źle zamontowali wannę z jacuzzi. Zarzuty postawiono po interwencji polityka.

Re: A gwarancja???

Autor: asp420 05.10.05, 10:19
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Niestety serwis twierdzi, ze jakosc gazu byla nieodpowiednia (zbyt duzo zanieczyszczen stalych). Tylko, ze ja nie mam ZADNEGO wplywu na jakosc gazu, poza tym to powinny byc pretensje do gazowni, a nie do mnie (nie mowiac, ze po to serwis zatrudnia fachowcow, aby chyba takie rzeczy przewidziec/zniwelowac). Dodam, ze przez kuchnie w ktorej mialem zainstalowwany piec przewinely sie tlumy rzeczoznawcow (zazwyczaj swiadczacych na moja korzysc).

Co najsmieszniejsze obecnie mam zainstalowany piec Beretty, o mniej wiecej polowe tanszy, zakladany przez "zlota raczke". Piec dziala pieknie, zuzywa mniej gazu i jest cichszy.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (101-200)
(1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-393
(201-300)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.