Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Warszawa   Restauracje   Natara - 'oryginal...

Komentarze do artykułu

Natara - 'oryginalna kuchnia tajska'?

W szaleństwie 52 wspaniałych makaronowych dań z Tajlandii trochę się pogubiłem, natomiast wiem na pewno, że każde z tych, które spróbowałem było, autentycznie doskonałe. Natara rulez! - pisze Maciej Nowak

Natara - 'oryginalna kuchnia tajska"?

Autor: Gość: dodaelektroda IP: *.183.255.66.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.01.12, 11:36
Radzimy wstrzymać się z wizytą o co najmniej tydzień - dwa. Byliśmy wczoraj i zapewne dzięki publikacji w Gazecie, liczba odwiedzających znacznie przekroczyła logistyczne możliwości lokalu. 1,5 godziny oczekiwania na danie nie było niczym wyjątkowym. Skądinąd jedzenie dobre... Choć zdecydowanie nie warte cen. Danie za 35 zł wielkością i jakością odpowiada daniu za 20 zł u Wietnamyczka z Chmielnej...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.