Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Warszawa   Restauracje   Śródmiejska powinn...

Komentarze do artykułu

Śródmiejska powinna wziąć się za siebie!

Zamiast prób stylizacji na dęte starowarszawskie klimaty, mamy współczesny polski design tak lubiany przez młodych mieszkańców stolicy. Ale w menu - smutna przeciętność

Śródmiejska powinna wziąć się za siebie!

Autor: Gość: Śródmiejska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.12, 14:25
Ho ho ho! Zważywszy na to, że na stole pojawił się też paneer szpinak bez paneeru a w masali zabrakło orzechów nerkowca Wielki Krytyk potraktował mnie z dużą sympatią. Niestety serce i szef mojej kuchni - Karan - poprzedniego dnia wracając z pracy został po raz kolejny tak pobity przez Prawdziwych Polaków, że wylądował na tydzień w szpitalu. W tych okolicznościach pojawienie się w pracy i jakiekol...wiek próby gotowania pozostałych przerażonych Tamilów uważam za akt odwagi ( a przyjście Macieja Nowaka za wielki pech ;-)) bo na ich miejscu ( mimo szczerej sympatii do mrożonek, których w mojej kuchni nie używam;-)) spakowałabym walizki i wyjechała z naszego pięknego kraju. Dalej wierząc w wyższość curry nad mielonym wycieram zwisającego u nosa smarka, poprawiam sukienkę i biorę się za siebie
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.