kto widział ostatnie wydanie Tomasz Lis N żywo ten wie o czym mówię.
Poruszono temat śmierci 6 miesięcznej Madzi z Sosnowca. do programu Lis zaprosił dwie aktorki znane z seriali a wiec Cichopek i Koroniewska na przeciw psychoterapeuci sądowi. Jedną z tych psycholożek czy psychoterapeutów była niejaka Anna...Samson. To nazwisko juz kiedyś obiło mi się o uszy. Andrzej Samson. Rozumiem ze nazwiska się powtarzają ale jakoś dziwnym trafem powtórzyło się i nazwisko i profesja temu nazwisku przyporządkowana. Nie wierzę w takie przypadki! Jak coś sie raz powtórzy to można uznać to za przypadek ale jak sie coś częściej powtarza to nie mamy tu do czynienia z przypadkiem a regularnością!. Ciekawe tylko kim ta pani Samson w stosunku do osławionego Andrzeja jest? jaki jest poziom pokrewieństwa? a może to żona? Coś mi tu śmierdzi.. Ku mojemu zdumieniu najbardziej sensownie wypowiadały sie celebrytki aktorki. A Biegła sądowa psycholog już w pierwszym zdaniu popisała się nie lada krasomówstwem że należało zabezpieczyć bezpieczeństwo. Masło maślane.. po kilku minutach wyłączyłem bo tego sie wręcz ani słuchać ani oglądać nie dało. Nie dziwę się wydawcom tyg Wprost ze pogonili Lisa z funkcji redaktora naczelnego. mam nadzieje ze do wprost wróci linia Marka Króla.. reszta to była żenada.O jaki wielki upadek intelektualny lewackich elit być musi skoro muszą sie ratować średnio rozgarniętymi celebrytkami. O wymiarze sprawiedliwości sie nie wypowiadam, zasłońmy może dyskretną kotarę milczenia..
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.