Witam Państwa,
Chciałbym zapytać się jak zapatrują się Państwo na możliwość odwołania administratora społecznego?
Prosiłbym ewentualnie o wskazówki, jak należałoby udokumentować szkodliwą (moim zdaniem) działalność takiego administratora na forum, żebyście mogli Państwo w ogóle rozważyć taki wniosek.
Nie podaję w tej chwili informacji o jakie forum chodzi i którego moderatora, gdyż nie chciałbym sprawiać wrażenia, że działam pod wpływem chwili, czy też emocji.
Jest wręcz przeciwnie - działalność tego moderatora obserwuję od blisko roku i wydaje mi się, że będę potrafił dość dobrze uzasadnić dlaczego ta osoba przynosi forum dużo więcej szkody niż pożytku.
Jestem też cierpliwy i skłonny zbierać dowody na ten stan rzeczy nawet przez kolejnych kilka miesięcy.
Jedyne o co proszę w tym momencie to informację, czy taka opcja, jak odwołanie admina społecznego w ogóle istnieje i w jaki najlepiej sposób ją Państwu uzasadnić.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.