Gazeta.pl   Forum   Pomoc   O forum   Re: "Odwołanie" administratora społecznego?

Re: "Odwołanie" administratora społecznego?

Autor: miki_z_afryki 09.11.09, 14:13
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Bardzo dziękuję za szybkie odpowiedzi.

Problem jest jednak ciut innej natury. Otóż nie chodzi już tak bardzo o naruszanie regulaminu, aczkolwiek moim zdaniem takie zdarzenia również mają miejsce.

Bardziej chodzi o destrukcyjny wpływ na atmosferę całego forum.

Ja jednak zdaję sobie sprawę, że Państwo nie będą mogli poświęcić czasu, żeby śledzić wspomniane przeze mnie forum i wczuć się w tą atmosferę. Stąd właśnie biorą się moje wcześniejsze pytania.

Powiem szczerze, że z tego właśnie względu zależy mi bardziej na dyskusji na forum, a nie przesyłaniu informacji na e-mail.
Bo, powiem szczerze, nie robię sobie większych nadziei na to, że osoba ta zostanie odwołana - aczkolwiek uważam, że to byłoby najrozsądniejsze i do tego będę zmierzał. Pocieszeniem jednak dla mnie będzie choćby to, żeby ta osoba trochę bardziej liczyła się za słowami i bardziej zastanawiała się nad swoimi zachowaniami.

Stąd też - jeśli wolno - chciałbym prowadzić dyskusję na forum, a nie via e-mail.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.