Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Gospodarka   PO wprowadza totalitaryzm

Komentarze do artykułu

Jedyna nadzieja internetowych hazardzistów to Komisja Europejska

Czy Bruksela storpeduje plan Donalda Tuska, aby szybko uporać się z hazardem w sieci?

PO wprowadza totalitaryzm

Autor: pjaxz 29.10.09, 14:18
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Jak partia mieniąca się liberalną, na którą głosowałem może być tak głupia?

Czemu ktokolwiek cokolwiek chce mi zabraniać? W tym wypadku wydawania swoich własnych pieniędzy?! Czy to rząd/partia wie lepiej na co konkretna jednostka nie ma przeznaczać swoich pieniędzy czy jednak ta właśnie jednostka lepiej zna swoje potrzeby? Czemu np. poker ma być zabroniony (gra przeciwko żywym przeciwnikom) a najbardziej hazardowy totolotek już nie?
PO się pogrąża tą ustawą, nawet PiS jest skłonny ją poprzeć, totalitaryzm pełną gębą, pozakazywać wszystkiego, władza wie lepiej co lepsze dla obywatela...

Generalnie nie chce mi się tutaj tłumaczyć jaką kompromitacją jest zakaz pokera, ale dla lepszego rozeznania polecam link
www.pokertexas.pl/artykul-pokerowy/poker-ustawa-felieton
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.