Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Gospodarka   Re: Nie mogę się doczekać. Kupię sobie kilka.

Komentarze do artykułu

22 listopada pierwsza aukcja mieszkań w Warszawie

Jej organizatorzy - Colliers International oraz domy aukcyjne Rick Levin & Associates i DESA Unicum - zapowiadają, że ceny wywoławcze są niższe nawet o 40 proc. od rynkowych. Pod młotek pójdą jednak same stosunkowo duże lokale

Re: Nie mogę się doczekać. Kupię sobie kilka.

Autor: Gość: Znawca Potoku IP: *.wne.uw.edu.pl 03.11.09, 11:16
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
W Wiślanych Ogrodach byłem! Miejsce dość ciekawe, tuż przy Kępie Potockiej. Niestety, mieszkania które w owym czasie były w ofercie za około 7 tysięcy za metr, miały dość poważny mankament. Mianowicie, widok na trasę Armii Krajowej. Wierzcie mi, po otwarciu okna hałas absolutnie morderczy, a ja wychowałem się w miejscu bardzo hałaśliwym, czyli na starym mieście :)

Wydaje mi się, że w Warszawie nie do przebicia jest cena 5 000 zł za metr w kiepskich miejscach i 7 500 zł - 8 000 zł w fajnych miescach, gdyż wtedy z całą pewnością pojawi się popyt. Jeśli chodzi o inwestycje egzotyczne, które istotnie mogą osiągnąć `rewelacyjnie` niskie ceny, to wskazałbym na osiedle Kobiałka nad kanałem Żerańskim. Odlot, osiedle paskudne, ale za to bardzo urokliwy zakątek, do Warszawy kilkanście kilometrów, można dojechać na rowerze wzdłuż Kanału! Tylko kiedy Dom Development da je pod młotek? :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-137
(101-137)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.