Po prostu nie moge uwierzyc - czynsze spadaja? Przeciez brakuje ochnascie pierdyliardow mieszkan! Przeciez ludzie gdzies mieszkac musza! Przeciez wszystko sie sprzedawalo na pniu, bo ludzie chcieli sie w koncu wyprowadzic od mam/tesciow! Przeciez nowe mieszkania nie stanieja!
Hihihihi :)
Czyzby jednak sie okazalo ze mieszkan nie brakuje, kupowali glownie "niedzielni inwestorzy", a mlodzi ludzie juz dawno maja gdzie mieszkac lub nie maja ochoty mieszkac w blokowisku bez jednego sklepu? A lyzka na to "niemozliwe" ;)
Mnie rozsmieszylo to, ze teraz nazywa sie "duzymi" mieszkania ktore maja po 70m2 - a wszystko na potrzeby uzasadnienia teorii ze "duze mieszkania wolniej sie sprzedaja - ale male to ida od reki" ;)
Panie redaktorze - 70m2 to mieszkanie "srednie/male" dla rodziny 2+2, niewazne co na ten temat gadaja naganiacze/deweloperzy. To minimum zeby kazdemu zapewnic wlasny kat i w miare akceptowalny standard zycia...
-------------
Zakonczmy klasycznie: niedzielnych inwestorow zapraszamy do pyszczenia - 3...2...1...START!
--
Jaki ja jestem madry i nieomylny.
Moge stanac na ulicy i potarzac: ja madry, ja madry.
(by Kretynofiil)
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.