Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Gospodarka   Re: Progresja, mówiąc w zbyt dużym uproszczeniu

Komentarze do artykułu

Boże, ratuj podatników!

Czy polskim podatnikom trzeba dokręcić śrubę? Takie przekonanie zdaje się brać górę w Pałacu Prezydenckim

Re: Progresja, mówiąc w zbyt dużym uproszczeniu

Autor: Gość: pest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 23:47
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
> Ale zapominasz o ulgach
> co z tego że bogaty będzie płacił 37% dochodów skoro po ulgach zostanie z 5% dl
> a państwa.
> A biedaka którego nie stać na usługi księgowych zapłaci te swoje kilkanaśie pro
> cent

Czlowieku, wez sprzedaj mi przepis na te 5% podatku po ulgach... Jeszcze kilka lat temu kilka rozsadnych decyzji w roku podatkowym moglo faktycznie ci pozwolic na zmniejszenie obciazenia podatkowego. A teraz? Co, mam sikac po nogawkach z radosci, ze sobie internet odlicze? Kredytu mieszkaniowego nie mam, niepelnosprany nie jestem itp itd...

Skad wam sie ludzie te pomysly biora? Przysnia wam sie nad ranem, czy ki diabel?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.