Witam, chcia³em aby¶cie mi doradzili. Tak jak w temacie, pozna³em niesamowit± kobietê przez internet. Kocha³em ju¿ kiedy¶ inne panny w moim mie¶cie, ale to co czuje do niej, jest.. niesamowite. Ta mi³o¶æ daje mi si³ê na ca³y dzieñ, daje mi szczê¶cie i u¶miech na twarzy. Czuje ¿e dla niej zrobi³bym wszystko i to z ni± chce spêdziæ ca³e ¿ycie. Ona czuje to samo, dobrze o tym wiem. W tym mamy szczê¶cie, ¿e nie mamy daleko do siebie (nieca³e 2 godziny). Ju¿ nied³ugo, bêdê jecha³ na ¶lub jej siostry jako osoba towarzysz±c± mojej Kasi. Przyznam, ¿e.. troszkê siê bojê pierwszego spotkania. I od razu mówiê, nie jestem nie¶mia³y, nie boje siê, ¿e ona mnie nie zaakceptuje czy nie spodobam siê jej, tu chodzi ca³kiem o co innego. Boje siê spotkania, dlatego ¿e boje siê bólu, gdy przyjdzie nam siê rozstaæ... Nawet nie chcemy o tym my¶leæ. Ale jak my¶licie, co zrobiæ by rozstanie nie bola³o ? Co my¶licie o naszym zwi±zku? Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±. Regulamin.