Gazeta.pl   Forum   Czas Wolny, Hobby   Ogród i rośliny domowe   zapomniałam zamknąć garaż...:...

zapomniałam zamknąć garaż...:(

Autor: wrexham 04.02.12, 15:07
bo karmiłam ptaszki (słonecznik mam w garażu) i potem jak weszłam do domu to mnie psy oblazły, musiałam poglaskać i... zapomniałam; przez 5 godzin był otwarty, a na zewnątrz -20; teraz nie mam wody od piątku - wszystko zamarzło, ale strasznie mnie martwią karpy dalii; sa w suchym piasku ktory byl zimny jak lód; piwonia drzewiasta, któa mi sie ocknęła na poczatku stycznia i ktora stoi przy oknie ze swoimi modymi listkami jakoś przeżyła, ale boje sie o karpy; jak poznam, czy nic im sie nie stało/że coś im sie stało? macałam je, sa twarde, ale nie odkrywałam ich z piasku wczesniej więc ni wiem czy się czymś rożnią; o rany, jak nic z nich nie będzie to sie załamię; miałam takie piękne wysokie, bordowe, i duże zółte od znajomych ze starych ogrodów nieskażonych nowymi modami; ale się załatwiłam... :(
--
no bo niestety nie jest zbyt ladna,
lecz za to zgrabna tez jednak nie
(jk)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Najpiękniejsze gatunki na każdy miesiąc roku

Lubisz rozkwiecony dom? Zobacz, które kwiaty doniczkowe wyglądają najpiękniej danego miesiąca. Oto zestaw roślin doniczkowych na cały rok.

Kwiaty we włosach. Kwiatowe akcesoria na każdą okazję

Nadszedł czas szalonych imprez karnawałowych. Podpowiadamy ciekawe pomysły na aranżacje z kwiatów wplecionych we włosy.

Trzmielina oskrzydlona (Euonymus alatus).

Trzmielina oskrzydlona to wyjątkowy krzew ozdobny, pięknie prezentujący się zimą.

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.