Oprocz tego, ze zabierasz mi deszcze to jeszcze zrobilas cichcem skok na bank!
Plany masz zaiste imponujace, podczas gdy ja, biedna mieszkanka federalnej stolicy, zadnych planow
miec nie moge z powodu suszy i kretynskich lokalnych rzadow.
Na tym przemianowanym niedawno na Corymbie eukaliptusie oko moje juz zawislo - pare tygodni
temu pokazywali to przepiekne drzewko w Gardening Australia na ABC. A dzisiaj pisze o nim Cedric
Bryant w The Canberra Times.
Jaka powierzchnie ma Twoj ogrod?
Pewno bedziesz musiala zainstalowac drugi zbiornik na gorce i pompe w dolnym zbiorniku, zeby
potem moc podlewac grawitacyjnie?
Czy moglabys wrzucic jakies fotki na forum Ogrody i w ogole caly watek tam przeniesc moze (jak
sugerowala Brynia)?
U nas wczoraj nieco popadalo, Na szczescie tym razem wieksze gradobicie nas ominelo. W innych
dzielnicach mieli mniej szczescia. No, i zawalil sie dach nad czescia National Museum of Australia.
Pewno lod zatkal odplyw z rynny...
Zrobilam wlasnie inwentaryzacje ogrodowa na ostatni dzien 2006. Zaraz zaczne wklejac fotki w moim
watku na forum Ogrody. Zapraszam!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.