Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

    ile punktów dla Peszki?

    16.08.09, 21:55
    Za występ : 2 pkt.
    Za asystę : 2 pkt.
    Za bramkę : 5 pkt.
    Za dwie żółte : - 2 pkt.

    SUMA : 7 PKT. A ZAPISANE MA 5 PKT.!!!!!!
    Edytor zaawansowany
    • dejv 16.08.09, 22:19
      nie dostal za asyste...
      --
      !! POKAŻMY JAK GRA ŚLĄSK !! ===> Prezesów szczególnie z:
      - całego ŚLĄSKA - KATOWIC - MYSŁOWIC - oraz OKOLIC !! ZAPRASZAM !!

      @@ KOD DOSTĘPU: 540977523 @@
    • denacik81 16.08.09, 22:28
      A niby dlaczego???????
      Chyba ktoś powinien ustalić szczegółowe zasady kiedy jest asysta a kiedy nie ma!

      Piechaniak z Odry Wodzisław..... podał piłkę na 2-0 a tez nie ma asysty!
    • kowall 16.08.09, 22:37
      Asystę miał raczej Mynar...
    • dejv 16.08.09, 22:37
      wogole teraz to widze ze peszko ma 6...
      --
      !! POKAŻMY JAK GRA ŚLĄSK !! ===> Prezesów szczególnie z:
      - całego ŚLĄSKA - KATOWIC - MYSŁOWIC - oraz OKOLIC !! ZAPRASZAM !!

      @@ KOD DOSTĘPU: 540977523 @@
    • memor 16.08.09, 22:55
      W ogole dziwna sytuacja z tym Peszko... Powiedzcie mi,a prócz tego,ze on dostal
      ujemne pkt za kartkę to za gre dostaje tak jak w pełnym wymiarze spotkania czy
      tylko 1 pkt,bo zszedł?

      Co za szok-nie zagrał lewandowski,a u mnie to kapitan;p
      --
      Black Swan Liga
      KOD:333148708

      www.BlackSwan.na.allegro.pl
    • dejv 16.08.09, 23:02
      nie no dostaje normalnie bo wyszedl w 1wszej 11
      --
      !! POKAŻMY JAK GRA ŚLĄSK !! ===> Prezesów szczególnie z:
      - całego ŚLĄSKA - KATOWIC - MYSŁOWIC - oraz OKOLIC !! ZAPRASZAM !!

      @@ KOD DOSTĘPU: 540977523 @@
    • keicam47 17.08.09, 00:30
      Czy umie ktoś mi wytłumaczyc dlaczego Peszko ma 6 pkt? Nie 5 czy 7
      tylko 6. Dlaczego 6?
      Udział w meczu 2 pkt, bramka 5 pkt. Razem 7. Odjąć 2 pkt za dwie
      żółte to wychodzi 5 pkt. Nawet gdyby była zaliczona asysta to 7 pkt.
      Ale jak to m ożliwe że jest 6 ? Poważnie pytam.
    • dejv 17.08.09, 09:59
      jest juz wyjasnione nie ma asysty i ma 5.to 6 to byla pomylka.
      --
      !! POKAŻMY JAK GRA ŚLĄSK !! ===> Prezesów szczególnie z:
      - całego ŚLĄSKA - KATOWIC - MYSŁOWIC - oraz OKOLIC !! ZAPRASZAM !!

      @@ KOD DOSTĘPU: 540977523 @@
    • marcinirafal91 17.08.09, 12:24
      ale jak peszko byl u mnie kapitanem to powinienem dostac 10 pkt? to
      z jakiej okazji mam tylko 5?
    • marwi75 17.08.09, 12:26
      marcinirafal91 napisał:

      > ale jak peszko byl u mnie kapitanem to powinienem dostac 10 pkt? to
      > z jakiej okazji mam tylko 5?
      zajrzy do historii swojej drużyny i policz sobie punkty - na pewno punktuje
      podwójnie
    • koterbiak13 17.08.09, 15:54
      A co do Peszki...ile teraz będzie miał absencji za tę czerwoną??
    • skarp52 17.08.09, 19:29
      Dostał czerwoną za dwie żółte. Pauzuje dopiero po czwartej żółtej. Czyli na
      razie gra dalej.

    Popularne wątki

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

    Nakarm Pajacyka
    Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.