BABKA PŁESZNIK Dodaj do ulubionych


Kupiłam nasiona babki płesznik - powiedzcie mi, czy to ma być mielone?
Pożyczyłam moją książkę mamie i nie mogę sprawdzić.
Pytam, bo te maleńkie nasionka nie chcą się zmielić w młynku do kawy, a męczyć
się ręcznym młynkiem do pieprzu nie mam już siły...
Tak w ogóle to ta babka ma taką zaletę, że do koktailu długowieczności wrzuca
się jej tylko łyżeczkę (a nie łyżkę jak siemienia lnianego), więc zajmuje w
kuch ni mnie miejsca. Ma lekko ziołowy zapach, smaku nie czuję, piję przez słomkę.

No to co - mielić???
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.