Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Komputery   grafika komputerowa   in design CS2- deinstalacja...

in design CS2- deinstalacja i ponowna instalacja

Autor: aureliano77 28.11.11, 18:30
Posiadam cały zestaw Adobe CS2 Premium, z którego jestem bardzo zadowolony. Ostatnio nie mogę w ogóle odpalić programu "In Design", przy próbie włączenia jego wyskakuje mi okno "Adobe InDesign CS2 - Personifikacja oprogramowania", w którym muszę wpisać swój numer seryjny. Wpisuję i za każdym razem pojawia się komenda "Podany numer jest nieprawidłowy". Adobe Polska nie jest w stanie mi pomóc, gdyż nie wspierają tak starych wersji, a ponadto mieszkam na zapadłej wsi i mam utrudniony kontakt zarówno telefoniczny, jak i internetowy. Chciałbym odinstalować i ponownie zainstalować swojego "In Designa", jak prawidłowo powinienem to zrobić, żeby nie stracić licencji? Czy poprzez "dodaj/usuń programy" w panelu sterowania? Czy ma ktoś doświadczenia z prawidłową instalowaniem/odinstalowaniem "In Designa"?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.