Witam kupiłem ostatnio jednostkę centralna Komputera. Mam w nim takie oto częsci : Amd Sempron ™ 145 Procesor 3.07GHz , 2g ramu, oraz karte graficzna zintegrowana (Geforce 7025/nivida nforce 630a) to w nawiasie jest typ mikro układu tak jest zreszta napisane nie wiem czy to sa dwie karty nie mam pojecia.... Aha i 512 MB ma ta karta PAmięci :) wiec az tak zle nie jest z czesciami nie spotkałęm sie nigdy z karta integralna poprostu nie byłem jej posiadaczem nigdy. Wiec teraz zadam pytanie czemu nie moge grac w proste gry lub Głównie chodzi mi o grę Metin2PL lub priv Serwery?? W Medal załaduje mi sie do profilu gracza nagle niebieski obraz przeleca białe literki i restart kompa automatycznie... Od czego to moze byc od tej karty????
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.