Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Semipady - p...

Semipady - post ogólny

Autor: ava.adore 15.09.09, 21:52
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Semipad to oczywiście biustonosz półusztywniany ;) Przez chwilę miałam dzisiaj w domu cztery na stanie, więc się pokuszę o krótką charakterystykę: semipad w dobrym rozmiarze jest si, semipad w złym rozmiarze pochodzi ode Złego.

Mam dwa Pour moi? Opium w prawidłowym rozmiarze 34DD i bardzo je lubię (tylko ich obwodów nie lubię, ale to inna kwestia) - trochę zaokrąglają, bardzo wypychają do przodu, pod bluzką wyglądają świetnie. Miałam też 34E, ale szybko odesłałam - dziób jak się patrzy. Zachęcona jednak pozytywnym w sumie doświadczeniem z półsztywniakami, nabyłam drogą kupna La Senzę (taki krój, tylko wzorek inny) 34E (bo miała być ponoć taaaka małomiskowa) i Mimi Holliday w regularnym 32E.

La Senza jest guzik, a nie małomiskowa, bo dziobuje identycznie jak Opium 34E, a Mimi... Mimi jest dziwna. Też wydaje mi się, że była po prostu za duża (i za ciasna, ale to swoją drogą), ale to jeszcze muszę bardziej potestować. W każdym razie wniosek ogólny jest taki: semipady są fajne i mogą dobrze leżeć, tylko trzeba bardzo, bardzo ostrożnie dobierać rozmiar. Tak więc z powodu pewnych ciągle jeszcze istniejących braków w zaopatrzeniu w fajne, miękkie half-cupy, zachęcam do ich testowania, mogą bardzo pozytywnie zaskoczyć :)

--
Biuperfekcja - bieliźniany kącik egoistyczno-ekshibicjonistyczny
Biuperfekcyjny blip ;)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-171
(101-171)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.