Może ten pan myśli, że Atlantic to dla kobiet jakiś ekskluziv i sieciówkowy cud świata? A my tu aż się ślinimy, że taka ekskluziv firma zechciała zstąpić na nasze padoły? ;))))
Miałam kiedyś Atlanticowy stanik-koszulkę, taki niebieski z podwójnymi ramiączkami, ładny był, ale niewygodny - no cóż, był to rozmiar 70B, a powinien być pewnie ok. 65D. Ale wtedy dostanie czegoś poniżej 75 było niezłym wyzwaniem.
Atlantic kojarzy mi się właśnie z bawełniaczkami dla nastolatek, ale nie wiedziec czemu w rozmiarówce dla ich męskich rówieśników (a także z bawełnianymi majtkami, które były fajne, ale ostatnio dostępne są same biodrówki do połowy tyłka - ale to już zupełnie inny temat). Żaden tam ekskluziv, chyba że dla kogoś sklepy sieciówkowe takie są - ale to już nie te czasy.
Dobrze, ze są chęci, ale faktycznie szybciej pójdzie ze stanikami dla małobiuściastych nastolatek, bo na duże biusty to tak łatwo nie pójdzie - z tego, co widzę w sklepach.
--
70/105
Ja chyba śnię! Nine Inch Nails, KMFDM, Rammstein, Laibach, Marilyn Manson i Depeche Mode w ciągu jednego roku!