Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: Obwody 5...

Re: Obwody 55

Autor: miss-alchemist 14.11.09, 19:00
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
pomijając zwyczaj zaniżania, to...

nie znam ani jednej osoby, która miałaby 53-57 cm pod biustem :) tzn wśród młodszych nastolatek, gimnazjalistek lub baaaaaardzo szczupłych starszych dziewczyn/kobiet pewnie by się znalazły, nie neguję, ale wątpię, żeby jakikolwiek producent zdecydował się szyć dla tak mało licznej grupy osób. nie prowadziłam badań statystycznych na odpowiedniej grupie osób, więc nie mogę nic powiedzieć na pewno, ale takich dziewczyn pewnie nie jest wiele.

wydaje mi się, że producenci powinni skupić się na szyciu realnych, ścisłych, pracujących obwodów, które będą pasować na rzeczywisty wymiar, a nie szyciu obwodów coraz krótszych, bo to nie tędy droga. ja pewnie zapięłabym się w większość 55-tek, tak jak i zapinam się w prawie wszystkie 60tki, ale nie o to chyba chodzi.

dobrze byłoby, gdyby Atlantic, celując właśnie w nastolatki, sięgnął po obwody 65 i 60, ale ścisłe i pracujące. do tego małe miseczki, których nie jest zbyt wiele ;(
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-101
(101-101)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.