Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: Obwody 5...

Re: Obwody 55

Autor: chattetoutenoire 15.11.09, 17:09
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
No zrozumiałam, że dorosła kobieta nie ma prawa mieć ok 59cm pod biustem, skoro ma tyle Twoja córka... A przecież dziewczyny są, istnieją, ba, nawet kupują w Twoim sklepie zapewne:). (jesli potraktowałam za ostro, przepraszam, siedzę w domu chora z gorączką 39C i potrafię głupotę napisać...)
Na temat obwodów mam takie samo zdanie jak Maheda. A poza tym nagłe wprowadzenie baaardzo ścisłych obwodów byłoby rewolucją(a pan Sajewicz wolałby ewolucję) i wręcz mogłoby odstraszyć dotychczasowe klientki, zamiast dać im się zapoznać na spokojnie z poszerzoną rozmiarówką, a potem je na nowo "ostanikować".
Co do produkcji obwodu 55 to ciekawostka: na LMB dziewczyny pisały swego czasu, że występuje nawet u Triumpha, ale w Japonii:D (a na tych dziewczynach też pewnie obwód wisi, albo podjeżdża im pod łopatki).
--
Szczęście to jedyna rzecz, która się pomnaża, jeśli się ją dzieli...:)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-101
(101-101)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.