Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: 87/106

Re: 87/106

Autor: malgonia-26 20.11.09, 21:55
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam
> >
> > Moje wymiary pod biustem to 87cm- na wydechu, w biuście ( bez stanika 106cm, w zwisie-111cm, 102cm w staniku najbardziej odpowiednim- piersi z niego nie wychodzą górą, nie uciekają pod pachy), w staniku w zwisie 105cm. Noszę staniki w rozmiarach 80 D, 85DD, 80 DD jeden 36DD( angielski) teraz nawet 90 E ale wychodzi że ten 90E jest jakiś ciaśniejszy niż 36DD ( ten jest niby najbardziej odpowiedni bo piersi się w nim dobrze trzymają. Ostatnio w ogóle wszystkie które mam ( te wymienione ) są jakieś ciasne. Jeden mi nawet podrapał skórę na plecach tak się wpijał. Załamana jestem tym złym doborem staników. Kupuje i wrzucam bo okazują się za małe. Ten stanik angielski(36DD) jest najlepszy- jaki to rozmiar wg polskiej rozmiarówki ? Poproszę o polską i brytyjską rozmiarówkę.
Z góry dziękuję i mam nadzieję, ze znajdę pomoc...

Dodam jeszcze, że jak w tym angielskim 36DD dużo się pochylam to też czasem trochę piersi wychodzą górą :-(
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-500 501-555
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.