Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: La Senza...

Re: La Senza Eyelash Chiffon

Autor: bobeka005 23.01.10, 00:05
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
To ten:
cgi.ebay.co.uk/La-Senza-Stunning-Eyelash-Chiffon-Bra-32C-BNWT_W0QQitemZ250556074440QQcmdZViewItemQQptZUK_Women_s_Underwear_Design_2?hash=item3a564e49c8
Co chwila widzę go na allegro czy ebay więc napiszę moje doświadczenia, może ktoś kiedyś nie będzie się mógł zdecydować ;)

Rozmiar 32F . Przede wszystkim - bardzo ściśliwy, spokojnie dorównuje mojej Cleo Brook o obwodzie 65, za co wielki plus.

Jest w połowie usztywniony więc dobrze uwydatnia piersi i wypycha je do przodu, nie rozstawia na boki, a wręcz je zbliża. Wydaje mi się, że to wąskofiszbinowiec, chociaż tu się mogę mylić ;)

Zdecydowany minus - gryzie! Gryzie, drapie i łaskocze!
Do tego ma w połowie nierozciągliwe ramiączka, dlatego nie da się ich odpowiednio skrócić bo wpijają się boleśnie w ramiona przy każdym ruchu, a rozluźnione - spadają..
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.