Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Brak białego...

Brak białego i czarnego biustonosza

Autor: rudaa26 28.09.10, 08:35
Bardzo ciesze sie że jest teraz tyle kolorowych biustonoszy. Że nie musze nosić tylko białego i czarnego. Mam teraz w swojej szufladzie kolory miety, masła i wiele innych ale....
No własnie ale.. przydałby się czarny i biały. Przy mojej waskofiszbinowatości niewiele mam firm do wyboru: Freya, Curvy Kate, Cleo i Effuniak. Z Freyą nigdy się nie polubiłam. Po prostu te biustonosze na mnie nie pasuja. Effuniaka próbowałam dopasowąc przez pół roku i 9 róznych zamówien. Przy moim 72 pod biustem i 104 w biuście począwszy od 65HH do 75 H żaden na mnie nie pasował. Ostatni jaki zamówiłam 75H był prawie dobry, ale prawie robi wielką róznicę. Tuż po założeniu wydawał się za duzy u góry a po chwili biust wypadał dołem. Odpuściłam w takim razie temat Effuniaków i jak zaglądam sobie na stronę to az mi żal nie powiem co ściska.
Mam z Cleo prawie wszystkie modele ale tu mamy wszystkie kolory tęczy oprócz bieli i czerni, choć juz niedługo bedzie czarna Lizzie więc moze czarny biustonosz będę miała.
Zostaje mi moja ukochana marka Curvy Kate i model Emily. (przed chwilą opisałam cąła sytuację w wątku Curvy Kate więc moze wkleję to co tam naskrobałam:
[b]Kupuje już Emilki od 2 lat i jest to mo ulubiony biustonosz choć moze nie do końca idealny(bo w obecnym rozmiarze 30 HH troche odpiłowuje mi ramiona). Miałam juz Emilkę biała, kość słoniową szarą i czraną z białymi haftami. Teraz zamówiłam sobie czarną i byłam jej w 100 % pewna. Jakiez było moje zdziwinie jak okazało się że jest za luźnaw obwodzie. Przymierzyłam ją do mojej szarej i jest 2 cm szersza. Nie wiem za bardzo co z nią poczac bo mo biust nie wygląda w niej tak jak w innych. Miseczki zamiast zbierac do środka rozjeżdzają sie na boki:( Żeby obwód był dobry musze zapinać się od razu na ostatnią haftkę.
Co się stało z moim ulubionym modelem? [b]

Jestem ząłamana co ja mam złąożyc do roboty pod białą bluzkę????? Poradźcie moje forumowe koleżanki
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-204
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.