72/98. Z 85D na 65GG, niezła zmiana :) Biust po 20 m-cach karmienia. Jestem po zakupie swoich pierwszych 2-óch staników: Panache Ariza i Eliza. Przemierzyłam naprawdę wiele Freyek, Panaszek i Dalii i kupiłam to co wydało mi się najlepsze. Ale nie jestem do końca zadowolona. Przed ciążą biust formował się w ładne kule :), a teraz od góry jest płasko i od boku biust przyjmuje kształt zadartych nosków. Bleeee :( Pod bluzką z boku wygląda to dramatycznie. Najgorsze jest to, że w moim odczuciu wszystkie mierzone do tej pory modele spłaszczają mi biust od góry (ale nie ma bułek) Sama nie wiem czy to kwestia długiego karmienia - biust jest naprawdę smętny czy jednak staników. Ale widzę, że te same modele na innych dziewczynach na Balkonetce.pl leżą lepiej. Czekać na migrację? A może poszukać sztywnych staników typu bardotka? Sama nie wiem, spodziewałam się lepszego rezultatu, tym bardziej, że pani w sklepie była po szkoleniu i sprawdzała czy wszystko leży jak trza...Uff, to tyle :)
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.