Dziewczęta, popadłam w czarną rozpacz.
Od jesieni zamierzam chodzić na basen i potrzebuję kostiumu. Moje wymiary są takie, jak w tytule, staników potrzebuję wąskofiszbinowych.
Kostium dwuczęściowy odpada, mam zbyt wypukły brzuch. Chciałabym upolować tankini (raczej z fiszbinami) lub jednoczęściowca, przy czym preferuję tankini, bo będę sobie do niego dokupić pierwsze-lepsze majty, jędnoczęściowe kostiumy wychodzą drożej. W polskich sklepach są tylko kostiumy z najnowszych kolekcji, zdecydowanie nie na moją kieszeń. Na Ebayu i w brytyjskich sklepach są różne przyjemne obniżki, można na przykład upolować Panache Sorrento albo Genevę, ale nie wiem, czy w ogóle mogę brać je pod uwagę ze względu na fiszbiny. No i jeszcze ta loteria rozmiarowa...
Czy mogę Was prosić o podlinkowanie jakichś propozycji, razem z sugestią rozmiaru (staniki noszę 34E i 32F)? Kolor generalnie obojętny, mile widziane czernie, niebieskości i turkusy (Sorrento Jade jest super), cena: kilkanaście funtów, 20 to już absolutny max.
Czuję się mam potworne wymagania. :(
Z góry dziękuję za pomoc.
--
Masquerade Regency 34FF (czarno-srebrny)
Curvy Kate Portia 32FF (kremowa)
szukają nowych właścicielek
Kontakt: zireael00(at)gmail.com
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.