Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: problem ...

Re: problem z melissą...

Autor: blondyneczka_ola 09.09.10, 17:41
Jeśli problem z melissą jest nadal aktualny...
Mam melissę 1329 białą i tylko na jej temat mogę się wypowiedzieć. Na ówczesne 68/100 miałam 65J i z trudem się zapinałam, ten model ma strasznie ciasny obwód (przynajmniej miał 2 lata temu). Twój rozmiar wydaje się ok, sprawdzałam w tabeli rozmiarów, ale podejrzewałabym 1 zjawisko - melissa ma elastyczne fiszbiny i może być tak, że za ciasny obwód ciągnie fiszbiny i spłaszcza miskę, rozwalając biust na boki - sprawdź, jak stanik zachowuje się z przedłużką, powinno być trochę lepiej. Jeśli tak, to lepsze byłoby może 80E, jeśli wielkość samej miski jest dobra. Poza tym, mam 3 melissy i w każdej troszkę odstaje mostek, niedużo, max 1 cm, nawet teraz, gdy są za duże.
--
Szymonidło
68/92/100=>65J (Melissa)
Najlepsze dla dziecka, najlepsze dla Ciebie
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-148
(101-148)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.