Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Ja zrobiłam ...

Ja zrobiłam tak...

Autor: ankh_morkpork 09.01.11, 14:01
jak napisała tutaj Anna-pia:

forum.gazeta.pl/forum/w,32203,31314238,77184043,Re_Ja_tez_z_prosba_85_105_goniasok.html
Zamówiłam przed porodem 1 karmnik z Melissy, z miską o rozmiar większą niż potrzebowałam według swoich wymiarów w 9 miesiącu ciąży. Zakup okazał się rozmiarowo trafiony i sprawdzał się świetnie w pierwszych dniach po porodzie oraz w dniach nawału pokarmowego.

A potem, ponieważ chudłam całkiem szybko, okazał się za duży, i kupowałam przez Internet, i wymieniałam, itp itd. Z tym, że ja karmiłam w normalnych balkonetkach z fiszbinami, przerobionych własnoręcznie na karmniki.

Dopóki laktacja się nie ustabilizuje, nie opłaca się kupować więcej niż 2 karmniki na dany rozmiar. I dwa to tylko dlatego, żeby mieć jeden na zmianę, gdy drugi schnie po praniu.

Poczytaj sobie poprzedni wątek o karmnikach:
forum.gazeta.pl/forum/w,32203,83756747,,Staniki_do_karmienia_karmniki_.html?s=0

--
Panie! Spraw, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce...
Cytrynki? Jabłuszka? Melony???
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-148
(101-148)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.