Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: Scarlett...

Re: Scarlett2000

Autor: azymut17 01.08.11, 13:44
scarlett2000 napisała:

> Azymut17 - dzięki za radę - termin mam na koniec sierpnia, i przytyłam ok 11 kg
> więc mam nadzieję :) wrócić szybko do wagi wyjściowej.

Masz duże szanse, ja rodząc też latem 10 kg mniej ważyłam już 2 dni po porodzie :-) Ale waga to jedno, a obwód pod biustem to drugie. Skoro jednak 70 są teraz za duże, to nie ma szans, by były dobre po porodzie. 65HH może być dobre na pierwsze tygodnie, powinien się zmieścić i nawał i wkładki, ale to trochę wróżenie z fusów.

> Szczerze to chciałam jeszcze jakiś tańszy na zmianę ale widzę że to będzie racz
> ej niemożliwe... dlaczego te staniki kosztują po 200zl?
No nie przesadzaj, Sophie jest w okolicach 150, w promocji znajdziesz ją za 109 zł:
www.dopasowana.pl/product-pol-1876-Biustonosz-Sophie-do-karmienia-ivory-pink-Panache-Superbra-5821-.html
Nawet Freye tyle nie kosztują, są po 170-185:
peachfield.pl/model/241
peachfield.pl/model/93
na wyprzedaży oczywiście taniej, zamkniesz się w niecałych 100 zł z wysyłką:
www.brastop.com/maternity-nursing-bras.aspx
Masz jeszcze tańsze Royce'y i Melissy:
www.dopasowana.pl/pol_m_Biustonosze_dla-karmiacych-162.html
mambra.pl/wyszukiwarkaM.php
Jak poszukasz, to posiadanie kilku staników na zmianę jest wykonalne :-)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-148
(101-148)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.