Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: Berkana,...

Re: Berkana, Polkowice

Autor: roza_am 25.09.11, 00:53
> Szkoda,że klientka jest skazana na porażkę w razie usterki, wady itp.

W razie usterki czy wady towaru, klientka ma możliwość reklamacji. Tylko, czy mówimy tutaj o wadzie towaru, czy o jego niedopasowaniu do danej osoby (tzn. nie ma wad obiektywnych, dla innej klientki ten sam stanik mógłby być super wygodny)?

nosiłam go naprawdę kilka godzin pod
> czas dnia- bo tak było ( zdjęłam delikatnie metki oczywiście zachowując je i wi
> adomo lekko przeprałam ręcznie )

I następna osoba miała, twoim zdaniem, kupić taki stanik za pełną cenę jako nowy i nieużywany? A sama chciałabyś być ta drugą (trzecią?, dwunastą?) klientką?

> A może zostawić klientkom taką furtkę na przyszłość, by w momencie zakupu poinf
> ormować je ,że mają możliwość oczywiście w metkach ponosić go kilka godzin i ew
> entualnie wtedy ustalić dobry-zostaje , nie pasuje- wymieniamy na inny.

Taką możliwość masz w przypadku zakupów przez internet. Mierzysz stanik w domu, chodzisz w nim, schylasz się, siadasz itd. Jeśli wszystko gra - zostawiasz go sobie, jeśli okazuje się niewygodny, niedopasowany - odsyłasz do sklepu i odzyskujesz kasę. Warunek - brak śladów użytkowania. Czyli żadne chodzenie po kilka godzin, a potem pranie (no proszę cię!), tylko założenie stanika na czyste ciało i np. obejrzenie w nim wiadomości.

A nietrafiony zakup bez możliwości zwrotu, zamiast trzymać w szufladzie, możesz sprzedać na giełdzie czy allegro, tudzież wystawić w wątku zamianowym.

--
Sklepy stanikowe wg województw
Mapa i okolice
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.