Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Kontakt :)

Kontakt :)

Autor: nomina 23.06.11, 14:05
Angis, niedługo odezwę się do Ciebie obszerniej, bo chyba będę miała dla Ciebie propozycję współpracy :). Chyba że chciałabyś najpierw przesłać mi swoją ofertę - zdjęcia (nie mam konta na FB i ciężko mi się tam poruszać), ogólną koncepcję firmy (żebym wiedziała, jak Cię "dopasować" do współpracy) itd.? Przez mail ze strony w stopce proszę :).

A co do majtek - ja z moją neuropatią i ntm mam wieczne problemy z fajnymi dołami, bo to musi być delikatne w dotyku, najlepiej bezszwowe, a jednocześnie na tyle stabilne, coby wkładkę przytrzymało i w ogóle. Dałabyś radę uszyć takie majtki "wyzwaniowe" do zadan specjalnych? Jeśli tak, to pewnie będziesz miała dodatkowy zbyt u moich pęcherzowiczek.
--
Nie używam e-maila Gazetowego. Proszę o kontakt poprzez stronę karolinasykulska.pl
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.