Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Pierwsza opi...

Pierwsza opinia dumnej nosicielki :D

Autor: madzioreck 05.07.11, 22:10
Otrzymałam dziś ostatnie gatki i powiem Wam jedno - jestem zachwycona i zostanę stałą klientką :D
Mam turkusowe/zielone z kolorową lamówką i różowa kokardą na... przednim boku ;) Drugie - czarne z bladoróżowymi gumkami w pasie i na nogawkach oraz wielką, różową kokardą na tyłku :D Trzecie - granatowe z gumeczką jak wyżej i dwoma sporymi kokardami z przodu przy nogawkach, kokardy w kolorze musztardowym, kokardy z cieniutkiego czegoś... Są prześliczne, wszystkie :)

Gacie są przyjemne w dotyku, wygodne, mimo, że z nieelastycznego materiału. Te, które ja mam, mają krój dość niskich szortów (możliwe inne kroje).
Na materiałach się nie znam, metki schowałam tak dobrze, że nie wiem, gdzie :/ Wiem, że jakaś satyna, szyfon, jedwab i poliester mi mignął, ale ponieważ jestem materiałowym lajkonikiem, nie wiem, które elementy są z czego - główny materiał gatek i lamówek to satyna. Myślę, że Angis dorzuci tu szczegóły na ten temat :)

Wykonanie - szycie ręczne, bardzo staranne, choć zdarzają się tu i ówdzie niewielkie krzywizny szwów - jestem, jak pisałam, lajkonikiem, który ledwo guzik przyszywa, ale domyślam się, że takie śliskie materiały zszyć ręcznie to nie takie hop-siup. Zresztą dla mnie cały urok tych gatek to właśnie to ręczne uszycie. No i kokardy oczywiście ;)

Na temat samego produktu na razie tyle. Bardzo dobra współpraca z twórczynią majtek, świetny kontakt, ustalanie różnych detali :)
Polecam i na pewno to nie ostatnie moje gacie od Angis :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.