Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Dziękuję za ...

Dziękuję za "Pierwszą opinię dumnej nosicielki :D"

Autor: angis.zvaigzde 06.07.11, 10:18
Angis czekała na tę opinię ze stanem przedzawałowym :-)))
Już poprzednio jedna z forumek mnie ochrzaniła, że używam słów typu szyfon, nie podając dokładnego składu. Wzięłam to sobie do serca i wyprodukowałam mojej pierwszej klientce metki z dokładniejszą informacją. Nie chcę się tu zasłaniać tym, że dla mnie to też początki- w zakresie materiałoznawstwa cały czas się szkolę :-)
Gatki madziorcka (tak się to odmienia? :-))) są z poliestrowej satyny, turkusowe były oblamowane naturalnym jedwabiem. Szyfonowe - poliestrowe są kokardy. Wszystkie modele do obejrzenia na fb, wstukajcie w wyszukiwarkę black ribbon.
Majtki są od początku do końca wykonywane przeze mnie ręcznie, zaczynając od wykroju, ręczne fastrygowanie, potem zeszycie. Stąd mam nadzieję drobne niedoskonałości, nad którymi też pracuję.
Już niedługo będą dostępne french knickers, o które pytało parę dziewczyn- mam już wreszcie prototyp, testuję go na sobie, dziś będzie obfotografowany na moim tyłku :-)

Pozdrawiam serdecznie!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.