Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   mama wiszer ...

mama wiszer 85/108

Autor: wiszer 11.08.11, 17:37
Chcialabym ostanikowac moja kochana mame, ktorej ostatnio zmienil sie rozmiar. Jestem typowo malubiusciasta, wiec nie mam swoich doswiadczen odnosnie stanikow dlatego chcialabym sie Was jaki rozmiar mamie szukac. Z tableki wynika 85E lub 80F/FF (chyba raczej F bo jesli zanizamy rozmiar to miska moze byc za gleboka, prawda?). Mama mowi, ze nosi 85E i nie jest za luzny, a ze w 80 za male miseczki sa (sadze ze nie bylo wiekszych niz E a w koncu 80E i 85E to dwie zupelnie inne wielkosci). Dziwi mnie ze mama nie potrzebuje ciasniejszego rozmiaru, bo ja jako malobiusciasta z 64cm pod, narzekam na wszystkie 65tki a i 60tki sa mi za luzne, ale gdy chcialam ostanikowam moja starsza siostre, i zanizylam obwod o rozmiar to tez bylo jej za ciasno, a stanik byl dosc rozciagliwy. Zastanawia mnie drogie biusciaste Panie jak to jest, bo wiem ze to kwestia indywidualna zapewne, ale kupowac mamie 85tki czy 80tki? Oczywiscie najwazniejsze jest jak sie bedzie czula, ale musze od czegos zaczac, i moze akurat majac wiekszy biust nie trzeba zanizac tak obwodu, bo nam malobiusciastym za luzne obwody wjezdzaja z przodu fiszbinami na cycki co jest bolesne, ale logicznie rzecz biorac duzobiusciaste powinny potrzebowac stabilnych obwodow zeby trzymac biust. Bardzo bedzie wdzieczna za odpowiedz! Mama jest po 3 ciazach, biust okragly, lekko obwisly ale pleny, miekki i bardzo ladny!:)
Pozdrawiam
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-421
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.