Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   73/93

73/93

Autor: siuga6 16.08.11, 15:25
Witam forumowiczki :)
ja już sama nie wiem jaki mam rozmiar... Pod biustem mam luźno 73cm, ciasno 71cm. W biuście 93cm, w zwisie aż 100... chyba od noszenia przez kilka lat źle dobranych staników mam niefajny, wydaje mi się że "obwisły" biust...

Byłam w dobrym sklepie z brafittingiem, dobrano mi Cleo Ritę 65G, jednak (jak dopiero później mi uświadomiono na balkonetce) jest za ciasny i ma za duże miski.
Mam też tshirtowego M&S z niskim mostkiem 70e, jednak tu obwód jeździ mi po plecach i wydaje mi się, że robi buły. Z kolei w jakims innym M&S 70f utopiłam się.
Fantasie Smoothing (balkonetkowy krój) mam 70ff - obwód idealny (chyba), jednak miski - tylko na górkę :)
Czy ktoś może mi podpowiedzieć, jaki rozmiar a najlepiej jaki krój by się dla mnie nadał?
z góry dziękuję za pomoc :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-421
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.