Re: SPORT - gdy to nie pilka skacze najwyzej..:)
limonka_01 napisała:
> Bardzo mozliwe, że rozmiar źle dobrany.
>
> Jest jeszcze jeden aspekt ważny dla nas przy stanikach sportowych. Praktycznie
> jedyne jakie powinnyśmy stosować powinny miec najwyższy poziom podtrzymania (su
> pport level), chyba że ktoś będzie uprawiał yogę. Warunek ten spełniają Shock A
> bsorber, Royce, Anita, Enell i polskie Avocado. Enell jest ekstremalny pod tym
> wzgledem, zalecany dla uprawiających sport zawodowo. Dla nas wystarczy Shock Ab
> sorber level 4, Royce czy Grand Prix z Avocado. Sportową Anitą w wersji extrem
> e control nikt jeszcze sie nie chwalił i nie testował.
Hej, no to wobec powyższego chwalę się, bo testowałam ,a w zasadzie nadal testuję, bo zakup dość świeży. Mam właśnie tę wersję sportowej Anity, model 5527, kolor czarny, rozmiar 85 G. Kupiłam, bo sporo biegam i zależało mi na dobrym podtrzymaniu piersi. Na razie nic złego nie mogę powiedzieć, fakt, cena trochę bolała, ale znajome przekonały mnie, mówiąc, że nie będę żałować, bo warto w to zainwestować. To, co odczuwam to na pewno większa wygoda w porównaniu ze zwykłymi stanikami, wrażenie świeżości nawet po długiej trasie. Podoba mi się też wygląd i design - czuję się w nim młodsza o dobre kilka lat ;-)