No właśnie z tym kupowaniem na odległość mam problem: moze to głupio zabrzmi ale w życiu nie kupiłam stanika bez mierzenia (tak , mam świra wiem, ale butów bez mirzenia też nie kupuję) Dotychczas najbardziej mi pasowała z drogich firm Chantelle (ale w Polsce trudno o większy rozmiar) a z tańszych zwykły ordynarny Triumf. Zmierzyłam setki innych i ni cholery nic mi nie leży. porażka. Z tych Shock Absorberów też nie wszystkie modele są fajne, niektóre za mocno zbierają do przodu i za bardzo sterczą, na obrazku to zawsze lepiej wygląda, zwłaszcza na Kurnikowej. Ale super że znalazłam to forum, będę zaglądać i może się w końcu skuszę na wirtualny zakup. Póki co , pozostaje mi niezawodna Straszna Baba (Atut).
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.