Dziś przyszła paczka z Shock Absorberem kupionym na Allegro dla siostry. Niestety nie potrafię po zdjęciach ze strony SA dojść, który to stopień podtrzymania, chyba 3, ale kto to wie. Siostra jeździ konno, więc oby to był przynajmniej 3;) Jutro będzie mierzyć, ale juz sama nie wytrzymałam i założyłam. Rozmiar co prawda 34DD, co na moim 30GG nie może wyglądać za dobrze;) ale chyba powinien pełnić na siostry biuście swoją naczelną funkcję stabilizującą. Estetyczna uwaga - ładny czarny matowy materiał, dużo lepiej wyglądający niż połyskliwy Grand Prix. Mimo, że tył bieliźniany w formie, chyba raczej wolałabym, żeby to on udawał "koszulkę" na aerobik niż mój - skądinąd ulubiony GP. Ale - mój plus dla GP za fiszbiny! Jednak wolę, kiedy są.
--
>>Człowiek potyka się o kretowiska, a nie o góry<< Konfucjusz
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.