Tu mi ciężko powiedzieć, bo nie mam zbyt wielu rzeczy z tymi frędzelkami i innymi troczkami ;-). Lubię oryginalne ciuchy, ale wolę raczej kupować zwyczajne i tworzyć nietypową kreację przy pomocy własnej fantazji, niż kupować udziwniane na siłę przez producenta. Co do jakości tych co mam - najstarsza z tych rzeczy jest spódnica (ma 3 albo 4 lata, nie pamiętam dokładnie kiedy kupiłam) i nie przesadzę, kiedy powiem, że wygląda nadal jak nowa. Nic się nie porozciągało, powyciągało, poprzecierało itd. Druga jest torebka (ta ma na pewno 3 lata) - kolor niebieski (mocno niebieski, wpadający w turkusowy), prana w pralce, noszona w każdą możliwą pogodę - nie wyblakła, nie przetarła się, żaden suwak się nie urwał.
Nie wiem tylko jak jest ze spodniami, bo nigdy nie kupowałam - jak je widzę na wieszaku, to mam własnie wrażenie że wszystkie są dla chudych modelek z nogami aż do szyi ;-). A poza tym lubię nosić spodnie na biodrach, mam wrażenie, że w Promodzie większość jest wyższych, mogłabym ewentualnie wziąć większe i nosić niżej, ale większość spodni kompletnie traci wtedy fason.
No i jeszcze co do jakości - ogólnie rzecz biorąc nie jest to na pewno jakość jak od Chanel ;-). Ale jak na ten przedział cenowy jest naprawdę dobra. Porównując, jak Veev, z H&M i innymi sklepami tego typu - moim zdaniem nieporównywalnie lepsza.