Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   CONFETTI BOD...

CONFETTI BODY THONG czarne 75H

Autor: yo_anka 12.12.08, 01:36
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
No tak:
Pozazdrościłam dziewczynom które mają body, gorsety i basqe i zamówiłam 34H i mam znowu klops
Z wymiarami 76/112 z najnowszych pomiarów bo zjechałam

I niestety kolejna poracha (po przykusym i za szerokim SPECJAL basque 36G i 38FF; za szerokim i źle wszytym ramiączkom w 36G Sahara i za szerokachnym i małomiskowym 36F basqe Masquerade - ten ?

OPIS: Wisi i powiewa:
- W tali luz , zero dopasowania , a bałam się ze nie wejdę. To wzmocnienie z podwójnej siateczki na brzuch to tylko właściwie pic - kosmetyka; może i ma za zadanie wypłaszczać brzuch ale niestety w mnie za luźne i nie spełnia tego zadania.
- w miskach u góry hula wiatr, co mnie po części cieszy i martwi.
- Obwód pod biustem mógłby nawet być choć nie jest zbyt ciasny, zapinam się na ostatni z luzem
- ogólnie nie mogę podciągnąć nawet wyżej misek tylko muszę mieć na najniższej pozycji ramiączek, bo całe body jest dla mnie drastycznie za krótkie. Przy podciągnięciu trochę wyżej ramiączek miałam wrażenie ze ta uzda od gaci przetnie mnie na poł wzdłuż :(

Wady:
Możliwość regulacji w kroku mizerna dwa rzędy zatrzasków – około 1,5-2 cm różnicy to zdecydowanie za mało!
Ja bym musiała doszyć sobie w kroku pasek materiału długości około 10cm. Czyli motyla noga – znowu poracha :(
Zastanawiałam się nad wymiana na 32GG lub H ale znów zostaje problem za krótkości. (mam 180cm) i to chyba nie ma sensu.....

ZALETY: Ładne te koronki, i krój i odkryte plecki i thongi też fajne, bo zwykłe gatki przecinałyby mi pośladki jak baloniki.
Wzornictwo mi się podoba – zwiewne, delikatne, a stanik 30JJ jest rewelacyjny.

Chyba z uporem maniaka będę kupować, mierzyć i odsyłać dalej..........I tak cały czas......

Żałuję bardzo....
No kurza twarz - czy ja się kiedykolwiek doczekam na siebie gorsetu / body / basque. ?!?!?!
Owszem jestem wysoka i cycata ale dlaczego mam być dyskryminowana.? Buty jakoś na 42 już szyją, to może zaczną szyć gorsety/body na wysokie a nie wszystkie na średnią 160cm. Jak już szyją miski H to może czas na wydłużenie korpusu?!?
Jakbym w tali miała 100 lub 110cm to bym sobie może wreszcie mogła kupić coś na siebie w rozmiarze 40E w seksowym brudnym beżu :-/

Effuniaku jeśli to czytasz podejmij wyzwanie!
Nie jestem dziwolągiem tylko po prostu wysoką cycatą kobietą, która na biodra, talię i wydatny biust i chce mieć gorset/body i tyle!
Aż tyle i tylko tyle!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-234
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.