Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: Milla, W...

Re: Milla, Wroclaw - NIE MA ROZMIARÓWKI!

Autor: yunowa 28.10.10, 09:34
Z przykrością muszę potwierdzić - byłam tam w sobote, ubrano mnie w jakiś cudaczny zielony stanik z najnowszej kolekcji Frei, byl to jedyny na mnie pasujacy stanik i jeszcze wciskano mnie w zaciasny obwód. Jak się wczoraj okazało jestem 32H - kupiłam wczoraj stanik w innym wroclawskim salonie i tam wybor byl OGROMNY siedzialam tam z dwie godziny przymierzylam cala tone stanikow i ostatecznie mialam do wyboru 4 z różnych kolorów i polecone 2 inne staniki ktore beda dobrze pasować, ale w większych miskach niz w sklepie. Słowem - odradzam jeżeli macie nietypowe biusty (odstaja mi mostki, mam dużo większą lewą pierś, piersi zniekształcone złymi stanikami) i pustą kieszeń. Staniki w Milli kosztowały 250 - 300 zł (Freya Leona - 245zł, w niedziele patrzylam na strone frei, 175zł z gaciami i przesyłką :>).
Oczywiscie wizyta w Milli skonczyla się zjedzeniem tony lodów i ryczeniem w ramie mojego faceta - na szczescie mam juz stanik i chodze dumnie w mojej krągłej kasi :D
Pozdrawiam!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.