Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Fantasie Bri...

Fantasie Bridgette Plunge

Autor: ananke666 15.04.08, 21:14
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
bardzo ładny, nadaje się do dekoltów dość głębokich i średnioszerokich. W każdym razie spod bluzki, w której mój Luby nie chce mnie wypuścić z domu, nie wystaje. Miski lekko usztywnione cienką gąbką, niestety dość małe. Mam 32E w nieobecnym na stronie Fantasie kolorze wrzosowym (z b. ciemnymi ramiączkami), jest na mnie trochę za mały, ale tak ładny, że za cholerę go nie oddam i w ogóle żadne racjonalne argumenty do mnie nie trafiają. Do jednorazowych wyjść mogę mieć bułki, to mój jedyny plunge, bo doświadczenia z Gossardem to była kompletna porażka. Żeby powiedzieć coś konkretniejszego, musiałabym go dopaść w rozmiarze 32F albo 30G.
--
Tupecik
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-164
(101-164)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.