Przeklejam zgodnie z sugestią, uznając, że TK MAXX jest czymś w rodzaju outletu :)
Wpadłam wczoraj na chwilę do TK MAXX we wrocławskiej Renomie i przyuważyłam Panache Sascha w bardzo przyjemnej cenie 43,99zł za sztukę. Co prawda były głównie rozmiar 38F, ale widziałam też kilka 38E i 36G - więc może komuś przyda się ta informacja, np. dla celów wstępnego ostanikowania. Do tego był pełen wybór rozmiarów dołów (szorty i thongi) w jeszcze przyjemniejszej cenie 14,99zł za sztukę, więc można tanio sobie dokupić jeżeli któraś z Was stanik już ma.
Poza tym było dużo poprzecenianych dołów, w różnych kolorach - może dałoby się coś podobierać do kompletu.
Aha - były też rajstopy firmy Falke, wersja bez palców (bdb do sandałów lub peeptołów), kolor cielisty, pełny wybór rozmiarów, za 8 zł :)
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.