Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Kołobrzeg

Kołobrzeg

Autor: nanah 08.08.08, 11:59
Dopiero odkrywam świat dobrych staników (dziękuję serdecznie za to forum!) i czasem zaglądam do lumpeksów. Będąc na wakacjach nad morzem w Kołobrzegu zajrzałam do sh "Prosto z Londynu" (albo podobna nazwa). Jest w centrum niedaleko domu handlowego Bryza, schodzi się schodkami w dół. Widziałam tam sporo staników Next, trochę Freyi, Panache, M&S. Wyszłam z 38G dla koleżanki (Panache Porcelain) i czarnym Inferno 32F (mam 78/102 i na najściślejszą haftkę jest dobrze) dla siebie - na wagę wyszło ok. 10 zł za oba! Staniki są w bardzo dobrym stanie i oczywiście wspaniałej cenie.
W sklepie była też osobna część z wyceną. Tam bielizna czasem jeszcze z metkami, za ok. 20-25 zł. Sporo kostiumów kąpielowych. Rozmiary różne - pomiędzy 34-36 B/D trafiają się też 32E czy G:)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-124
(101-124)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.