ładnych parę dni temu siostra powiedziała mi, że widziała tam fuksjowe rio bez metek, zajrzałam, bo akurat przechodziłam, nie sądziłam, że jeszcze bedzie. I za jedyne 2 x 6 zł wykopałam z koszy z bielizna dwie Freye:
- rzeczone Rio fuksjowe, rozmiaru 34F?/32G?, wyglądające na niemal nieuzywane (staniki "tylko raz ubrane" z allegro bywały w goszym stanie),
- bliżej nieznany mi model rozmiaru 36E, baaaardzo głęboki plunge, w zasadzie bez mostka, tez sprawiający wrażenie nowiutkiego, metka niesprana. Stanik jest w odcieniach różu w taki nieregularny wzór, jak na Freyę ma nienajszersze ramiaczka. Przekopałam cała galerię- najbardziej podobnym modelem jest Matisse- podobne, ale nie identyczne wykończenie misek haftem. Jeżeli chodzi o wzór na misce, przypomina dość Fantasie Anais.
W chwili obecnej nie mam możliwości zrobienia zdjęcia.
Wcześniej spotykałam tam La Senzę, George i M&S, rozmiary raczej "standardowe"- od obwodu 34 i do F
--
...but before you come to any conclusions,
Try walking in my shoes
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.