Oddam biustonosz Lepel 32/G (duze :) )
Mam na zbyciu biustonosz Lepel, bialy z mlecznocytrynowa tasiemka wpleciona w gory miseczek i takimiz kokardkami na laczeniach ramiaczek i mostku. Kupilam go w sklepie stacjonarnym, nosilam kilka razy po domu na zasadzie "ciekawe, czy tym razem wytrzymam kwadrans", mysle, ze to podchodzi bardziej pod przymierzanie niz uzywanie :) Ma wyjatkowo duze miseczki - zdecydowanie wieksze niz Rio czerwone 30G, Eleanor biala 30 GG, ciut wieksze niz Antoinette Freya 32 GG. Obwod scisly, zapinany na dwie haftki, ramiaczka cieniutkie jak w 75B :), regulowane na calej dlugosci.
Przyznam, ze nie wiem, co z tym stanikiem jest nie tak dla mnie, wydaje mi sie ze to kwestia dziwnie umiejscowionych ramiaczek, jakby na brzegu miseczek. Podobnie - jednak troche lepiej - to wyglada w innym moim Lepelu, rozowym (brzoskwiniowym?) z rownie cieniutkimi ramiaczkami w kwiatki, ktory rowniez jestem gotowa oddac jesli na kogos bedzie pasowal (ja go nosze bardzo rzadko i zniechecia, po prostu te cieniutkie sliczne ramiaczka czasem sa koniecznoscia).
Do Polski przyjezdzam 21.10, bede tam do 13.11, w okolicach Lodzi i Warszawie na 100%, a w Krakowie na 90% - jesli ktos z tych rejonow ma zyczenie przymierzyc, prosze o maila na adres gazetowy, i dogadamy szczegoly. Co sie ma slicznosc marnowac:)
--
Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy.