Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Pin Tuck Sco...

Pin Tuck Scoop Neck Top by Bravissimo (BP15)

Autor: yo_anka 02.02.09, 22:21
Po pierwszych zachwytach nad Bravo coraz wyraźniej dostrzegam ze na nie_za_bardzo_biuściaste_kobiety oni szyją, ot tak średnio....

Ostatnio zakupiłam od miłej forumki bluzkę BP15 14SC
Wrażenie: miękki lekko lejący sie czarny jersey
I wszystko super by było: miła fajna ale...
odcięcie wypadło mi prawie w połowie biustu :(
Wiem ze 14SC to na max 110 w biuście ale ze swoim 113 chciałam zaryzykować, bo to byłby pierwszy dekolt nie w serek i nie kopertowy, ech...
Poza tym w tali była ta 14 tak w sam raz raczej luźna ale to mi odpowiada, bo lepiej niż gdyby opinała.
A na dodatek była za krótka na mjoe 1,8m - prawie pępek było mi widać. :(
wrrrr...
www.bravissimo.com/products/imagezoom.aspx?pid=BP15&colour=Black
Te odcięcia to jednak raczej zawężają możliwość pomieszczenia dużego biustu.
Ostatnio im napisałam co myślę o ich ubraniach i żeby wzięli pod uwagę ze przy potrzebujemy więcej miejsca w biuście i nie koniecznie aż tyle w talii, ze 32J nie mieszczę się w biuście a talia powiewa.

A w ciuchach 16SC to samo: w biuście ciasno, talię ostatnio zwężałam u krawcowej w 2 kieckach i bluzce.
I po to mi Bravo jak to samo robiłam do tej pory z ciuchami zwykłymi?

Szkoda...
--
Słoneczko potrzebuje twojej pomocy!
dlaneli.blog.onet.pl/
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-462
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.