Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: Dziewczy...

Re: Dziewczyny pewnie śpią..:)

Autor: paskudek1 31.10.08, 10:15
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
jestem za: tzn. za zebraniem w jednym miejscu tych wszystkich wywiadów radiowych i telewizyjnych, żeby to jeszcze można było sobie nagrać:) Chciałam dzisiaj obejrzeć ale w parade weszło mi ubieranie synka do przedszkola więc tylko z doskoku zerkałam. Dobrze że wreszcie wyraźnie poruszono kwestię MIERZENIA SIĘ. Zdaje się ze amhedsa powiedziała coś takiego że jak kupujemy spodnie i mamy 96 w biodrach to kupimy na te 96 w biodrach a jak kupujemy stanik to zapominamy że trzba się zmierzyć. Dalej niestety nie oglądałam:( No i rzeczywiście prowadzący chyba przygotowani byli, musieli czytac choć trochę forum bo ten miły młody człowiek wspomniał coś o wątku "najgłupsze teksty ekspedientek" :) Dobrze że coś się dzieje, dobrze że Was pokazują ale to jednak za mało:( Np. powinno się miec czas powiedzieć o cenach i tych durnowatych praktykach pośredników przez których taniej jest zamówić za granicą indywidualnie ...
--
65FF-G to WCALE nie jest wielki biust:)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.