Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Pierwsze opi...

Pierwsze opinie (przeklejone)

Autor: roza_am 16.12.08, 17:09
by smallfemme 06.12.08
Przetelepalam się dziś przez pół kraju i zawitałam w bramy tego przybytku rozkoszy wszelakich :) Piękne Freye, Panachki, Masqueradki, Fauve, Fantasie...Zachwyciłam się :) Małe minusy to tylko 2 przymierzalnie, no i troszkę mała liczba wieszaków - mogłoby być jeszcze więcej staników do obejrzenia i delikatnego obmacania. Ale obsługa profesjonalna, gdy trzeba pomoże, a gdy klientka zbyt samodzielne [jak ja ;)] nie przeszkadza. Zostałam zarzucona pięknymi i wygodnymi wąskofiszbinowcami tak, że musiałam ulec i zrobić sobie prezent mikołajkowy. Czekam teraz na stroje kąpielowe w moim rozmiarze.

by mariannawtrampkach 13.12.08
Ja tez bylam. Wrazenia jak najbardziej pozytywne. Spory wybor, zostalam
zarzucona masa slicznych stanikow do pomierzenia, pani ekspedientka zna
oczywiscie specyfike poszczegolnych modeli i np. Rio dala mi rozmiar mniejsza od
mojej miske - kupilam :) Rzeczywiscie te przymierzalnie troche w nieszczesliwym
miejscu, ale to mala cena za tak mily sklep. Mam nadzieje, ze zawsze bedzie w
nim duzy wybor, zarowno rozmiarow, jak i modeli.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-199
(101-199)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.